sitemap | contactgegevens 

 
 
 


E-mail is tegenwoordig de manier van communiceren op het internet. Helaas worden er steeds meer en meer ongewenste berichten (spam) en virussen verstuurd via e-mail.
Spam kan uw processen vertragen. En virussen kunnen grote schade aanrichten. Daarom is het van belang dat u zich op de juiste manier beveiligt. Met de anti-spam en -virus filter van Zylon beschermt u zich hier tegen.

Het anti-spam en virus filter scant alle inkomende e-mail voordat deze wordt afgeleverd in uw mailbox. De hoeveelheid spam en virussen die u bereiken wordt op deze manier geminimaliseerd.

Hoe werkt het filter?

Stap 1
De inkomende e-mail komt binnen op het e-mailplatform. Hier wordt de e-mail verdeelt door de load-balancers (LB). De load-balancer zorgen ervoor dat de e-mails gelijk wordt verdeeld over de verschillende anti-spam en -virus straten (Scrubber).

Stap 2
De e-mail wordt gescand op virussen en spam volgens verschillende criteria door de diverse anti-spam en -virus software. Zylon maakt hiervoor gebruik van SpamAssasin en ClamAV.
De e-mail die in de anti-spam en -virus straten wordt aangemerkt als spam of virus wordt teruggestuurd naar de verstuurder. Hiermee wordt voorkomen dat vals gemarkeerde e-mail niet verloren gaat.

Stap 3
Zodra de e-mail is gefilterd wordt deze afgeleverd in uw mailbox. De e-mail in uw mailbox wordt opgeslagen op ons storage platform.
Ook kan de e-mail worden afgeleverd op uw eigen (kantoor) mailserver.

Anti-spam

1 Domein

10 Domeinen 50 Domeinen 100 Domeinen
Accounts onbeperkt
MX forward
Contract periode 1 jaar
minimaal 3 maanden
Facturatie periode 1 jaar 1 maand 1 maand 1 maand
Prijs per maand € 5,00 € 20,50 € 85,00 € 149,00
Setupkosten € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00
  bestel bestel bestel bestel


 
 

meer dan 5 jaar ervaring

3 datacenters

redundant netwerk

99,9% up-time

dataverkeer statistieken

telefonische helpdesk

24/7/365 storingsdienst

prijs/kwaliteit verhouding


 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright (c) Zylon Internet Services

disclaimer | algemene voorwaarden