sitemap | contactgegevens 

 
 
 
Veel bedrijven hebben tegenwoordig hun bedrijfsvoering digitaal. Deze data is voor een hoop bedrijven meer waard dan de apparatuur zelf. Wanneer u data verliest kost dit u veel tijd en geld. Dataverlies kan op veel manieren voorkomen, dus is het veilig stellen van uw data van groot belang.

Waarom on-line backup?

Oude backupsystemen, zoals backup d.m.v. tapes, zijn onbetrouwbaar en kosten veel geld door hoge aanschaf- en onderhoudskosten. Met on-line backupoplossingen kunt u automatisch betrouwbare backups laten maken van uw data. Daarnaast werkt u ook kostenbesparend. U bespaart op de investeringskosten voor de aanschaf van apparatuur. Maar ook op de kosten voor onderhoud en arbeid, doordat u automatisch backups kan laten maken op vaste tijden.
Deze oplossing voor het maken en terugzetten van backups levert u meer gebruiksgemak, snelheid, kostenbesparing en betrouwbaarheid.

Schematische weergave van het ZIS backup netwerk

Hoe werkt het?

U kunt zowel gebruik maken van het backup-platform vanuit ons netwerk, bijv. dedicated en colocated klanten, als vanaf het internet, bijv. kantoren met VPN verbindingen. ZIS is met haar netwerk aanwezig in drie datacenters. In elk datacenter is een backup-platform voor de opslag van data. De backup-platformen staan onderling in contact en spiegelen 's nachts elkaar. Zodat uw data veilig opgeslagen is op drie verschillende locaties. Op deze manier kunnen wij een hoge mate van betrouwbaarheid bieden tegen een concurrende prijs.

Prijzen backup opslagruimte
 

500 MB

1 GB

10 GB

20 GB

50 GB

Per maand

EUR 5,-

EUR 7,50

EUR 15,-

EUR 22,50

EUR 75,-


Heeft u wensen die hierboven niet vermeldt staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.


 
 

meer dan 5 jaar ervaring

3 datacenters

redundant netwerk

99,9% up-time

dataverkeer statistieken

telefonische helpdesk

24/7/365 storingsdienst

prijs/kwaliteit verhouding


 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright (c) Zylon Internet Services

disclaimer | algemene voorwaarden