sitemap | contactgegevens 

 
 
 


Bij de in gebruikname van een dedicated server heeft u de keuze om deze in te zetten als één fysieke server of op te delen in meerdere virtuele servers.
Een virtuele server heeft de eigenschappen van een fysieke server. Hierdoor kunt u overwegen om in een virtuele infrastructuur te investeren. Virtueel betekent schaalbaarheid en milieubewust hosten.

Voordelen virtualisatie

Sneller servers opleveren
Gebruikervriendelijke beheerdersomgeving
Besturingssysteem (OS) onafhankelijk
Optimale benutting van de fysieke server

VMware Hypervisor
Zylon gebruikt voor de virtualisatie van individuele servers VMware ESXi. VMware ESXi is de volgende generatie hypervisor op het gebied van OS onafhankelijke virtualisatie. VMware ESXi biedt ongevenaarde veiligheid en betrouwbaarheid.

Door de minimale systeemeisen heeft VMware ESXi een minimale impact (lage overhead) op het systeem. Hierdoor blijft er meer performance over voor de virtuele servers.

Daarnaast biedt VMware ESXi de mogelijkheid om gemakkelijk te upgaden naar VMware Infrasctructure. Met VMware Infrasctructure kunt u meerdere virtuele servers inzetten over verschillende fysieke servers. Hiermee kunt u de beschikbaarheid en schaalbaarheid van uw diensten verder vergroten.

Meer informatie over VMware ESXi:
- VMware ESXi demo movie

Zylon biedt 2 virtualisatie diensten. De eerste dienst zijn losse virtuele servers die u per server kunt huren. Deze dienst is geschikt wanneer u maar enkele gescheiden serveromgevingen nodig heeft. U heeft dan de voordelen van een eigen serveromgeving maar niet de kosten van een dedicated server.


De tweede oplossing is een complete dedicated servers waarop u zelf virtuele servers kunt aanmaken en beheren. U krijgt volledig toegang tot de administrator beheer software. En zoals bij elke dedicated server van Zylon bent u de enige die gebruik kan maken van de fysieke server.


 
 

meer dan 5 jaar ervaring

3 datacenters

redundant netwerk

99,9% up-time

dataverkeer statistieken

telefonische helpdesk

24/7/365 storingsdienst

prijs/kwaliteit verhouding


 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright (c) Zylon Internet Services

disclaimer | algemene voorwaarden