sitemap | contactgegevens 

 
 
 
 2011-12-23 | Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen
In verband met de komende feestdagen is ons kantoor op de onderstaande dagen gesloten:

Maandag 26 december 2011 (2de kerstdag): de gehele dag
Vrijdag 30 december 2011: de gehele dag

In geval van spoedeisende zaken zijn wij uiteraatd wel bereikbaar.
Alvast hele fijne feestdagen en de beste wensen voor 2012 toegewenst namens het hele Zylon team!

 2011-09-07 | Cloud VPS platform in Beta
Na tijd lang intern getest te hebben is het nieuw opgezette Cloud VPS platform in Closed Beta gegaan. Een aantal geselecteerde vaste klanten heeft toegang tot het high-availibility platform.

In eerste instantie is er gekozen voor Xen als main hypervisor. Xen is jarenlang al één van de meest krachtigste open-source hypervisors.
In de toekomst zal, naast Xen, ook voor KVM als hypervisor ondersteuning worden geboden.

 2011-04-11 | Zylon netwerk gereed voor IPv6
IPv6 is de opvolger van het huidige systeem voor IP adressen, IPv4.
Na een succesvolle beta periode is IPv6 geïmplementeerd in het Zylon netwerk. En kan er volop gebruik gemaakt worden van IPv6 IP adressen.
Beheert u uw server(s) zelf dan kunt u hier uw IPv6 IP adressen opvragen.
Beheert Zylon uw server(s) dan kunt u contact met ons opnemen voor implementatie op uw server.

 2011-03-31 | MySQL5.1 uitbreiding webhosting platformen
De shared en reseller webhosting platformen zijn uitgebreid met MySQL 5.1 en PHP 5.3 mogelijkheden.
MySQL is wereldwijd de populairste open-source databases. En maakt standaard onderdeel uit van de LAMP stack (Linux, Apache, MySQL, PHP / Perl / Python).
Voor mogelijken en migratie vragen kunt u contact met ons opnemen.

 2011-03-02 | Zylon op Twitter
Van klanten, leveranciers en partners krijgen we regelmatig de opmerking 'kunnen jullie dat ook?!' of 'ik wist niet dat jullie daar ook
mee bezig waren'.
Om meer inzicht te geven in onze dagelijkse bezigheden, lopende projecten, kleine updates, e.d. zitten we sinds vandaag op Twitter
Volg ons op @zyloninternet.

 2011-01-03 | De beste wensen voor 2011
Zylon wenst u een voorspoedig 2011!
Ook in 2011 hebben we een hoop plannen en ontwikkeling klaar staan. Deze verbeteringen zal de kwaliteit van de dienstverlening verder verhogen.
Tot slot willen we u bedanken voor het vertrouwen, mond-op-mond reclame en feed-back.

 2010-12-16 | AMS-IX aansluiting actief
Op de valreep van het 2010 realiseerd Zylon haar AMS-IX verbinding. Met deze verbinding wordt het netwerk van Zylon verder opgewaardeerd. Vooral onze internationale gebruikers zullen profiteren van deze connectie.
De AMS-IX is één van de grootste internet exchanges ter wereld.

 2010-10-29 | Wijziging contactgegevens
Het afgelopen jaar heeft Zylon de nodige groei doorgemaakt. Om de verwerking van de papieren communicatie nog beter te stroomlijnen is er sinds kort een postbus ingebruik genomen. Poststukken kunt u sturen naar:

Zylon Internet Services
Postbus 5256
9700 GG Groningen

De overige contactgegevens vindt u hier.

 2010-10-15 | Nieuwe SSL certificaten van Comodo
Vanaf heden biedt Zylon ook SSL certificaten van Comodo aan. Comodo heeft op dit moment al meer dan 2.000.000 certi-ficaten uitgegeven.
Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden kunt u hier vinden.

 2010-03-17 | Nieuwe procedures .NL domeinnamen
Met de ingebruikname van het nieuwe domeinregistratiesysteem (DRS5) door de SIDN zijn de procedures rondom de .NL domeinnamen ook gewijzigd.
De belangrijkste hiervan is de Token die nodig is voor het verhuizen van .NL domeinnamen tussen registrars.
Meer informatie over de nieuwe procedures vindt u hier:

 2009-12-24 | Openingstijden tijdens de feestdagen
Op vrijdag 25 december (eerste kerstdag), donderdag 31 december (oudjaars- dag) en vrijdag 1 januari (nieuwjaarsdag) is ons kantoor gesloten.
Voor noodgevallen zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Kijk hiervoor in uw 'Service Level Agreement'.
Alvast hele fijne feestdagen toegewenst namens het hele Zylon team!

 2009-09-08 | SSL certificaten met 'Extended Validation'
Vanaf heden biedt Zylon ook SSL certificaten met 'Extended Validation' (EV). Deze extra uitgebreide verificatie geeft meer controle bij het aanmaken van het certificaat. SSL met EV geeft website bezoekers snel en gemakkelijk een betrouwbaar en veilig gevoel bij uw website.

 2009-04-22 | Upgrade routers TCN Telehouse
Begin april 2009 zijn op de locatie TCN Telehouse één Juniper M5 en één Juniper M10 in gebruik genomen. De redundante Juniper set hebben de bestaande router set vervangen.

 2009-02-16 | PoP in SARA Amsterdam
Eind december 2008 heeft ZIS haar netwerk uitgebreid met een PoP bij SARA Computing and Networking Services. Op de locatie SARA Amsterdam zijn routers in gebruik genomen met verbindingen naar de GNIX en Abovenet.
Met de verbingen in SARA Amsterdam worden er redundante koppelingen gerea-liseerd naar de datacenters Databarn en SIG-Telehousing.

 2009-02-13 | Lidmaatschap NL-ix
ZIS is lid geworden van de NL-ix. In NIKHEF is een 1 GBit NL-ix poort in gebruik genomen.
De NL-ix is de tweede internet exchange van Nederland.

 2008-12-24 | Openingstijden tijdens de feestdagen
Vanaf eerste kerstdag (25 december 2008) tot en met nieuwsjaarsdag (1 januari 2009) is ons kantoor gesloten. Voor noodgevallen zijn wij uiteraard wel bereikbaar.
Zylon wenst u in elk geval prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

 2008-08-08 | Upgrade routers NIKHEF
Op 31 juli 2008 zijn op de locatie NIKHEF één Juniper M5 en
één Juniper M10 in gebruik genomen. De redundante Juniper
set gaat de bestaande router set vervangen.
In de komende maanden zullen ook de routers op de locaties SIG-Telehousing te Groningen en Databarn te Amsterdam vervangen worden voor Juniper M5 en M10 sets.
Juniper Networks is een toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige netwerkapparatuur.

 2008-08-06 | Uitbreiding netwerk Groningen - Amsterdam
ZIS heeft haar netwerk uitgebreid met een tweede fysiek onafhankelijke verbinding tussen Amsterdam en Groningen.
Deze verbinding heeft een capaciteit van 1Gbit. De 'oude' verbinding zal als backup in het netwerk blijven fungeren. Met deze tweede verbinding vergroten we de robuustheid en capaciteit van het netwerk.

 2008-07-09 | Updates website
De afgelopen paar maanden is er weer hard gewerkt aan de functionaliteit van de website. Nieuwe onderdelen zijn een software pagina en een support pagina. Op de software pagina vindt u informatie over Microsoft, Plesk en Directadmin. Op de support pagina vindt u SIDN mutatieformulieren, de tech mailinglist en nog meer.

 2008-04-29 | Zylon is Microsoft SPLA partner
SPLA staat voor Services Provider License Agreement. SPLA stelt ons in staat om bedrijven Microsoft-producten te laten gebruiken via een betaal-per-gebruik ('pay-per-use')-oplossing. U betaalt dan niet éénmalig maar per gebruiker. Hierdoor worden de instapkosten voor u als klant aanzienlijk lager.
Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 2008-04-04 | Zylon Tech Mailinglist
Van heden hebben wij als extra service naar onze klanten een technische mailinglist opgezet. Alle mededelingen omtrent onderhoud, storingen, e.d. betreffende de dienstverlening zullen via deze mailinglist verstuurd worden. U kunt zich voor de mailinglist hier aanmelden.
De aanmeldprocedure werkt met confirmed opt-in.

 2008-03-20 | Gewijzigde openingstijden Pasen
Op vrijdag 21 maart (Goede Vrijdag) en maandag 24 maart (2de Paasdag) is ons kantoor gesloten. Voor noodgevallen zijn wij uiteraard wel bereikbaar.

 2008-02-29 | Numerieke .NL domeinnamen
Vanaf donderdag 28 februari is het mogelijk om zuiver numerieke .NL domeinnamen aan te vragen. Meer informatie over numerieke domeinnamen vindt u hier. Een domeinnaam vragen doet u hier. De kosten van een numeriek .NL domein zijn gelijk aan die van een 'gewoon' .NL domein.

 2008-02-13 | Update website
Vandaag is de website geupdate. Hiermee wordt weer een stap vooruit gemaakt in overzichtelijkheid en gebruikersgemak. Er is een duidelijke scheiding aangebracht tussen diensten en oplossingen. Ook is er een referenties pagina toegevoegd. Hierdoor krijgt u een beter overzicht van onze mogelijkheden en komt u sneller tot uw configuratie.

 2007-12-21 | Openingstijden i.v.m. de feestdagen
Op dinsdag 25 december en woensdag 26 december (eerste en tweede kerstdag) en dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag) is ons kantoor gesloten. Voor noodgevallen zijn wij uiteraard wel bereikbaar.
Alvast hele fijne feestdagen toegewenst namens het hele Zylon team!

 2007-10-11 | Nieuw: Flatrate servers en colocatie
Voor de grote dataverkeer gebruikers die achteraf geen onverwachte kosten willen hebben, bieden wij vanaf heden flatrate servers en colocatie.
U krijgt een vaste poortsnelheid (bandbreedte) waarbinnen u zoveel dataverkeer kunt generen als u wilt. Standaard bieden wij 10Mbit en 100MBit pakketten.

 2007-10-04 | Nieuwe kantoorruimte
Door de continue groei van de afgelopen jaren is ons vorige kantoorruimte te krap geworden. Om de groei probleemloos door te kunnen zetten zijn wij verhuisd naar een nieuwe kantoorruimte.
Onze nieuwe contactgegevens vindt u hier.

 2007-08-14 | Interoute transitaansluiting
ZIS heeft haar netwerk uitgebreid met een 1 Gbit verbinding van Interoute. Het netwerk van Interoute is het grootste in Europa en biedt een ongeëvenaarde homogeniteit, bereik en capaciteit.

 2007-08-08 | Nieuwe indeling dedicated servers
Door de toenemende vraag naar geavanceerdere servers en complete complexe hostingoplossingen hebben we de indeling van de dedicated server gewijzigd.
Wij hopen op deze manier u een beter inzicht te geven in onze mogelijkheden en zo beter tot uw ideale hostingoplossing te komen.
Voor de nieuwe indeling en mogelijkheden klik hier of neem contact op.

 2007-06-06 | Nieuw: Quad-Core Core 2 Quad servers
Voor partijen die meer power in hun servers willen hebben maar niet de overstap willen maken naar de high-end Quad-Core Xeon servers, bieden wij nu de Quad-Core Core 2 Quad aan.
Voor prijzen en configuraties klik hier of neem contact op.

 2007-03-20 | Lidmaatschap RIPE NCC
Vanaf heden zijn wij RIPE NCC Member. Met het lidmaatschap van RIPE NCC zet ZIS een verdere stap in haar groei.
Onze RIPE gegevens vindt u hier. Meer informatie over RIPE NCC vindt u hier.

 2007-03-14 | Eerste bedrijven aangesloten via glasvezelring
Leeuwarden
De eerste bedrijven zijn via de stadsring Leeuwarden aangesloten op het netwerk van ZIS. Met de aansluiting kunnen de bedrijven profiteren van diensten zoals: internet-access, backup, meerdere koppelingen met datacenters en nog veel meer.
Interresse?... Neem contact met ons op.

 2007-02-19 | Nieuwe Quad-Core Xeon servers
ZIS is enthousiast om de nieuwe Quad-Core Xeon server aan te kunnen bieden. Met de Quad-Core Xeon servers kunnen we servers aanbieden die stabliliteit garanderen voor uw huidige applicaties en met toekomstige groei mee kunnen opschalen.
Voor prijzen en configuraties klik hier of neem contact op.

 2007-02-02 | Uitbreiding redundatie Leeuwarden
ZIS heeft haar netwerk in Leeuwarden verder uitgebreid. De locatie DCF in Leeuwarden bezit nu:
- 1x 100 Mbit ring ZIS
- 1x 100 Mbit Fiberworld
- 1x 10 Mbit Essent
De nieuwe verbindingen geeft ZIS de mogelijkheid nog grotere hoeveelheden bandbreedte aan te bieden aan onze klanten in het datacenter en op de glasvezelring.

 2007-01-01 | Stijging stroomkosten
(On)danks de liberalisering zijn de energiekosten fors gestegen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze door te berekenen aan onze klanten. U zult dit terug zien in o.a. colocatie, dedicated server en racks. Wij hopen op uw begrip te kunnen rekenen.

 2006-10-22 | Nieuwe Dual-Core Xeon servers
De Dual-Core Xeon servers zijn high-end server voor zware webapplicaties. Het voordeel van de Dual-core Xeon servers is dat ze meer prestaties leveren tegen een lager stroomverbruik.
Voor prijzen en configuraties klik hier of neem contact op.

 2006-10-04 | Uitbreiding Leeuwarden
Onze locatie in Leeuwarden is vandaag uitgebreid met ons routerplatform en vanaf vandaag kan Zylon ook colocatie- en connectivitydiensten aanbieden in Leeuwarden. Voor prijzen klik hier of neem contact op.

 2006-08-22 | Lidmaatschap NBIP
ZIS is lid geworden van het NBIP, Nationale Beheersorganisatie Internet Providers. Door deel te nemen aan het NBIP voldoet ZIS aan de Telecommunicatiewet.
Meer informatie over het NBIP vindt u hier.

 2006-07-06 | Uitbreiding ccTLD's en prijsverlaging domeinnamen
Het aanbod van ccTLD's (domeinnaam extensie) is uitgebreid.
Naast de bestaande TLD's hebben zijn nieuwe ccTLD's opgenomen. Daarnaast zijn ook de prijzen voor een groot aantal ccTLD's en TLD's domeinnamen omlaag gegaan.
Kijk voor het aanbod en prijzen hier.

 2006-04-13 | Nieuw (managed) dedicated servers assortiment
Het aanbod (managed) dedicated servers is vernieuwd en verruimd. Naast de huidige Celeron D, Pentium 4 en Xeon servers kunt u nu ook kiezen voor AMD Opteron, Intel Pentium D en Dell servers.
Kijk voor het aanbod en prijzen hier.

 2006-04-07 | .EU vanaf vandaag te registeren
Vanaf 7 april 2006 om 11:00 is het voor iedereen mogelijk om een .EU te registeren. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid hier.

 2006-02-13 | Uitbreiding diensten naar de FR-IX
In samenwerking met de Friese Internet Exchange, FR-IX bieden wij vanaf heden ook onze diensten aan in Friesland. De FR-IX stelt ons in staat om colocatie in Leeuwarden en IP Transit op aangesloten glasvezelnetwerken te leveren.
Neem voor informatie en mogelijkheden contact op.

 2006-01-13 | AboveNet transitaansluiting
We hebben AboveNet als extra transitprovider aangesloten. Hiermee vergroten we de robuustheid en capaciteit van ons netwerk.
AboveNet staat bekend om hun wereldwijde netwerk met een krachtige Europese IP backbone en uitstekende verbindingen met de USA, Azie en de rest van de wereld.

 2006-01-01 | Wij wensen u een voorspoedig 2006!
Al onze klanten en relaties wensen wij bij deze een zeer voorspoedig 2006 en willen wij hartelijk danken voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Wij hebben een fantastisch jaar achter de rug.
Ook in 2006 zullen wij lage prijzen blijven bieden in combinatie met een zeer klantgerichte en eerlijke service. Verder hebben we de volgende doelstellingen:
  • Het op korte termijn starten met de acceptatie van creditcards en iDEAL
  • Het verder uitbreiden van onze diensten en services
  • Meer aanbiedingen en acties
  • Verdere uitbreidingen en verbeteringen aan ons netwerk met o.a. nieuwe transit providers
 2005-12-06 | .EU registratie: Sunrise 1
Gedurende Sunrise 1 (7 dec 2005 t/m 6 feb 2006) kunnen .eu domeinnamen registeerd worden door publieke instanties of merkhouders.
Kijk voor meer informatie op EURid.

 2005-12-01 | Gratis .be domeinnamen tot 1 februari
Om meer mensen kennis te laten maken met de .be domeinnamen heeft de dns.be een reclamecampagne gelanceerd.
Dit betekent dat iedereen die een .be domeinnaam registreert deze 1 jaar gratis krijgt. U betaalt dus pas vanaf het tweede jaar van de registratie.
Deze actie is geldig tot 1 februari 2006.

 2005-11-10 | Frequently Asked Questions on-line
Vanaf heden kunt u de meest gestelde vragen van klanten terug vinden in de F.A.Q.. Vragen die nog niet in de F.A.Q. staan, maar wel relevant zijn zullen wij uiteraard opnemen.

 2005-09-15 | Lancering website ZIS-Groningen.nl
Om over onze internetdiensten te Groningen meer informatie te verschaffen en om meer openheid omtrent internetmogelijkheden in Noord-Nederland te geven is ZIS-Groningen.nl gelanceerd.
Op deze website vindt u informatie omtrent dienstenverlening, netwerkmogelijk heden, e.d.

 2005-09-06 | Nieuw webmail pakket
Naast het SqWebMail webmail pakket gebruikt ZIS vanaf heden ook het SquirrelMail webmail pakket. Dit pakket biedt meer opties, zoals het zelf instellen van gewenste themapakketen en fonts, een zoek functie en nog veel meer...
U kunt SquirrelMail webmail gebruiken door het webmail loginscherm op de startpagina te gebruiken.
SqWebMail webmail blijft beschikbaar op webmail.zylon.net.

 2005-09-05 | Nieuwe website Zylon Internet Services
Na alle verbeteringen aan het netwerk en dienstverlening is het nu de beurt aan de website. Met de nieuwe website hopen wij u beter en sneller informatie te verschaffen over onze diensten.
Vragen en opmerkingen kunt u mailen naar hostmaster@zylon.net.

 2005-07-09 | Netwerk onderhoud
Reden onderhoud: Upgrades in het netwerk te Amsterdam.
Onderhoud start datum: 09-07-2005 03:00 (CET)
Onderhoud einde datum: 09-07-2005 06:00 (CET)
UPDATE: Het onderhoud ging zoals gepland en het netwerk was weer volledig beschikbaar om 06:00. Voor meer informatie klik hier.

 2005-05-01 | Colocatie in Groningen
Vanaf heden bieden wij ook colocatie diensten aan vanuit SIG Telehousing te Groningen. Bekijk onze colocatie pagina voor prijzen en specificaties. Voor netwerkinformatie klik hier.

 2005-04-15 | Lidmaatschap GN-IX
Onze aansluiting op de GN-IX is opgeleverd! Na testen zullen wij zo snel mogelijk beginnen met het verbinden van ons netwerk met de op de GN-IX aanwezige providers. Wij zullen zowel op de GNIX aansluiten in het SIG Telehousing te Groningen en in Sara te Amsterdam.

 2005-03-02 | Aansluiting op de FreeBIX
Onze aansluiting op de FreeBIX is opgeleverd! Na testen zullen wij zo snel mogelijk beginnen met het verbinden van ons netwerk met de op de FreeBIX aanwezige providers.

 2004-11-11 | Toekenning AS nummer door Ripe
Op donderdag, 11 november heeft Ripe NCC ons AS nummer 8312 toegekend.
Hierdoor zijn wij in staat om zelf te routeren.
Binnenkort zullen wij ons netwerk multi-homed maken.

 2004-09-07 | Gepland onderhoud
Tussen 03:00 tot 07:00 op 15 September is er gepland onderhoud bij Zylon. Hiervoor zullen alle servers, zowel colocated als dedicated, down gaan.
Als uw server op een specifieke manier down gebracht dient te worden, vragen wij u contact met ons op te nemen.

 2004-04-01 | Inbel verbindingen
Vanaf 1 april 2004 zit standaard bij uw hostingspakket een inbel verbinding. Hierdoor kunt u altijd binnen Nederland tegen lokaal tarief toegang krijgen tot internet.

Met deze inbel verbinding ondersteunen wij analoge verbindingen (tot 56k), ISDN en dubbele ISDN.

 2004-02-27 | Verhuizing servers
Op 27 februari 2004 zullen onze servers gehuisvest in het TyCom TelExchange Center op het Zernike Science, Groningen, worden verhuisd naar TeleCity2, Amsterdam. Dit betekend dat 's ochtents bepaalde diensten niet meer bereikbaar zijn.

Helaas zijn wij genoodzaakt de servers te verhuizen omdat niet langer de diensten in het TyCom TelExchange Center konden worden gegarandeerd.

 2004-01-01 | Nieuwe nameserver
Vanaf 1 januari 2004 is onze secundary nameserver gevestigd in Schwaebisch Gmuend, Duitsland. Hierdoor kunnen we onze huidige diensten met een hogere kwaliteit garanderen.

De nameservers zijn vanaf heden:
Primary nameserver: a.ns.zylon.net
Primary IP: 81.17.52.130
Secundary nameserver: b.ns.zylon.net
Secundary IP: 62.152.177.88

 2003-01-04 | Lidmaatschap SIDN
Op 1 april 2003 is Zylon Internet Services lid geworden van de SIDN. De SIDN verzorgt de uitgifte en registratie van .NL domeinen.

Vanaf vandaag zijn wij instaat op op eigen naam .NL domeinen te registreren. Dit betekend dat wij sneller en goedkoper .NL domeinen kunnen registreren!

 
 

meer dan 5 jaar ervaring

3 datacenters

redundant netwerk

99,9% up-time

dataverkeer statistieken

telefonische helpdesk

24/7/365 storingsdienst

prijs/kwaliteit verhouding


 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright (c) Zylon Internet Services

disclaimer | algemene voorwaarden