sitemap | contactgegevens 

 
 
 


Referenties

Charazay Basketball Manager
Charazay Basketball Manager (CBM) is een toonaan-gevend online basketball manager spel. De gebruikers komen uit meer dan 70 landen en CBM is beschikbaar in 36 verschillende talen. Het spel is gratis en vereist alleen een web browser en internet connectie.

Zylon verzorgt de managed hosting van CBM. Het hostingplatform bestaat uit load-balancers, meerdere web servers en database servers.

Chatventure
Chatventure exploiteert een Social Media platform genaamd: "Joint Product eXperience" (JPX). Het JPX platform is gebaseerd op geavanceerde co-browsing technologie gekoppeld aan Instant
Messenger Services en overige media.

Zylon beheert het geografisch redundante hostingplatform voor de JPX applicatie. Daarnaast verzorgen wij Chatventure van advies met betrekking tot de schaalbaarheid van de architectuur van de applicatie.


HRC DIGITAL
HRC DIGITAL is leverancier van on- en offline reserveringssoftware voor de hospitality branche en Point Of Sales systemen en verzorgt internet- betalingen.

HRC DIGITAL maak gebruik van de onze dedicated servers en systeembeheer. Daarnaast verzorgt ZIS het complete hostingplatform voor HRC DIGITAL.


Kalooga
Kalooga ontwikkelt diensten op het gebied van het beschikbaar maken van visuele Internet content. Dit doet Kalooga met behulp van innovatieve technologie en een verrassend interactiemodel.

Voor Kalooga beheren wij het serverpark en zijn verantwoordelijk voor het dagelijks systeembeheer hiervan. Het Kalooga platform is geografisch redundant opgezet zodat een maximale up-time wordt gerealiseerd. Daarnaast verlenen wij advies op het gebied van nieuwe technieken en verdere groei van het applicatie platform.


Quintor
Quintor ontwerpt, bouwt en implementeert Java systemen. Daarnaast adviseren zij bedrijven over het gebruik van Java. De specialisten van Quintor werken o.a. voor diverse grote banken en verzekeraars.

Quintor maakt gebruik van onze dedicated servers, systeembeheer en advies. Daarnaast verzorgen wij ook de virtualisatie van de servers.
Ook zijn wij verantwoordelijk voor de internetdienst via de glasvezel van Community Network Groningen tussen hun kantoor en het datacenter.

 
  
 
 
 
 
 
 

Copyright (c) Zylon Internet Services

disclaimer | algemene voorwaarden