sitemap | contactgegevens 

 
 
 


Bent u een aanbieder van content, een ISP, een scholengemeenschap, een corporate bedrijf met een eigen netwerk, met de snelle verbindingen van ZIS (met snelheden variŰrend van 1 Mbit tot 1000 Mbit Ethernet) dan zijn wij uw ideale partner. Omdat wij zelf volledig beheerder zijn van ons netwerk, kunt u bij ons uw internet verkeer volledig in beheer geven, en dat zonder dat wij ooit capaciteit te weinig zullen hebben. Onze internetdiensten zijn ook volledig ge´ntegreerd in onze overige dienstverlening, zodat de klanten van ons netwerk zo snel als zij maar willen, gebruik kunnen gaan maken van andere diensten.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om toegang tot ons netwerk uit te breiden naar carrieronafhankelijke locaties of naar uw eigen locatie met beveiligde, bewaakte omgevingen voor co-locatie tot en met hosted services. Wij brengen het internet dichter bij uw klanten en gebruikers.

U kunt op verschillende manieren connectivity bij ons afnemen:

Bandbreedte
Deze dienst is voor organisaties die gebruik maken van onze shared colocatie of secure rack diensten. U maakt gebruik van de IP's van ZIS en het redundant uitgevoerde netwerk van ZIS.

Ook voor partijen die geen gebruik maken van de colocatie diensten van ZIS is het mogelijk om deze vorm van bandbreedte te krijgen. Dit kan door middel van de verschillende glasvezelnetwerken waarop ZIS is aangesloten.

IP Transit
Bij deze dienst wordt een (BGP-)verbinding opgezet tussen uw eigen netwerk en dat van ZIS. U kunt de connectiviteit van uw eigen netwerk naar het internet door middel van deze verbinding vergroten. Indien gewenst kan ZIS een AS-nummer en IP's voor u aanvragen.

Beschikbare locaties voor connectivity

Databarn 1 te Amsterdam
NIKHEF te Amsterdam
Sara te Amsterdam
TCN Telehouse te Groningen
DCF te Leeuwarden

Heeft u wensen die hierboven niet vermeldt staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.


 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright (c) Zylon Internet Services

disclaimer | algemene voorwaarden