sitemap | contactgegevens 

 
 
 


Profiel

Zylon Internet Services is een internet service provider met een breed pakket aan produkten en diensten. Of het nu gaat om webhosting, het verhuren van servers, colocatie of het leveren van bandbreedte diensten, ZIS is de geschikte partij voor uw bedrijf.

Achter ons brede pakket van produkten en diensten staan medewerkers met jarenlange ervaring op het technische gebied van internet. Door deze jarenlange ervaring weten wij waar zich kritische punten bevinden en kunnen wij oplossingen bieden die uitval tegengaan en efficiŽntie verhogen.

Wij hanteren een no-nonsense en klantgerichte werkwijze. U bent als opdrachtgever goed in wat u doet en u zoekt een partij die goed is in wat zij doen. Ons doel is om internetoplossingen te bieden die effectief en efficient in uw organisatie passen.

Onze kernactiviteit is het bieden van een stabiel technisch platform waarop u, als opdrachtgever, uw applicaties kunt draaien. U kunt hierbij denken aan het bieden van shared webhosting voor een enkele website tot het leveren van compleet redundante server opstellingen in verschillende datacenters waarop bedrijfskritische applicaties draaien.

Ons netwerk is de ruggengraat van onze dienstverlening. Alle kritische punten hierin, zoals de routers, core-switches, DNS-servers, hebben wij redundant, dubbel uitgevoerd om calamiteiten op te vangen. Mede door deze oplossingen is ZIS een uitermate geschikte partij voor u.

 
  
 
 
 
 
 
 

Copyright (c) Zylon Internet Services

disclaimer | algemene voorwaarden